Danmark og det tilhørende hav

Havet er aldrig langt væk i Danmark, med en mile lange kystlinje og minimal Tides. På trods af voldelige storme, kan Homes bygges i umiddelbar nærhed af vandet. Havet bliver, hvor det hører hjemme uden at smadre ind i dit hjem ved højvande, som i Long Island, det sydlige Californien og Bay of Fundy. Danske boligejere beskytter deres strande fra skylle væk gennem vand ved at installere beton og sten knusere.

Delstaten er for det meste kuperet landbrugsjord med store skovområder spredt overalt. Alle skove er plantet, med de fleste træer af samme art, i samme højde i hver bestand. Hele landet blev ændret af menneskehænder, til kanten af vandet.

Modellen af landsbyer, grundlagt for lang tid siden, før det 15 århundrede, var god nok til at blive bevaret i det tyvende århundrede. Den store udendørs er rig på private parker og gårdspladser, som alle er godt vedligeholdt og farverigt. Damme og kanaler giver fred og ro og Inviter vilde væsner. Et typisk landsted ligger omkring en central gårdHave med fritliggende træ og stråtag. Dyr tager tilflugt i et område, folk i en anden. Vedligeholdelse team for skrivning hjul, gør stearinlys, smedning og vævning er inkluderet i en tredjedel. Nogle boliger holder dyr og mennesker i nærheden for at holde dem varme. De fleste af husene er solide og godt bygget og dekoreret med blomster inde og ude, samt haver og høst.

I nærheden af Tisvildeleje vige sandklitterne på strandens vej til en krogede fyrreskov, der strækker sig langs kysten. Det blev plantet i 17th århundrede efter en lang periode med tørke, der begravede hele menigheden og dens lille kirke i Tiberke.

Landsbyen, der ligger nordvest for København, blev indsamlet og flyttet, men kirken lå begravet, indtil skoven voksede og beskyttede dens placering. Det er blevet udgravet og restaureret og sidder på en bakke omgivet af træer, en have og en gammel kirkegård. Danskerne byggede granit kirken mellem 1120 og 1130 på et sted, der blev brugt til gamle hedan ritualer. Med reformationen i det 16. århundrede blev Tiberke kirken protestantisk. Den oprindelige Altarpiece af 1475, engang katolik, nu lutheransk, blev returneret fra Fredriksborg National Museum. En Ship model hænger på de hvide buer indeni, en konstant tilstedeværelse i alle danske kirker siden Viking Times.

Alle rider på cykel eller til fods, længe nok til en velholdt sti på nogen måde over hele landet. Sporet fører gennem skove og marker og nogle gange kryds feldein, væk fra vejen. På en god dag, cykler, vandrere, kørestole og vandrere bevæger sig langs vejen. Cyklerne har elegante administrative passagerer, naturelskere, ældre, børn og husmødre. Basketbikes grænse krydsere går indtil 5 PM, når alt lukker stramt; Selv Shopkeepers fører normale liv.

Den tidlige morgen destination i hver by er bageri, fuld af kager, rigt varmt brød af alle slags, marzipan elektronik, kager, kager, tærter, kager, kager, alle friske, alle lækre. Alle danske opskrifter synes at starte med et pund frisk smør. Men, fedme er sjælden.

Til søs består den eneste motoriserede trafik af olietankskibe, tugs og den danske flåde. Alle andre bruger sejlads, herunder fiskere, der satte sejl fra den gamle havn i Gilleleje på øen Nordsjælland med udsigt over Sverige. Alle sejl, det ser ud: med stærk og konstant vind, kan det være godt at sejle med vinden i den bageste, men vender hjem med importeret benzin ville bryde banken. Med et relativt roligt hav nær Shore, viser kikkerten en storsejl på horisonten, næsten forsvinder bag en bølge på et punkt, og derefter en klar visning af en Keel hælder opad gennem en bølge på den anden.

Vikingearven i samarbejde med havet guder er ikke blevet glemt. Morgendagens sejlere tage bølgerne med windsurfers efter svømmere rejse for dagen eller for vinteren. Sent, som vinden og bølgerne stiger, tester eksperterne deres færdigheder ud over havet.

I Tisvildeleje sætter solen sig over vandet. Beboere storm ud af skoven med et par flere gram lækre fløjter og finde husly fra den stigende vind. Du ser himlen skinne i en storslået farve.

Similar Posts