|

Sådan får du den bedste campingferie

Hvis du vel have den bedste campingferie muligt, er planlægningen essentiel. Af denne grund er det vigtig at være ude i god tid, hvilket kan sikre, at du kan få de personer med på ferien, som du ønsker. Hvis du ønsker en plads til jeres campingvogn på en specifik campingplads, er det også vigtigt, at du får reserveret en plads i god tid, uanset om der er tale om en campingplads i Danmark eller udlandet.

Hav fokus på vægt, dokumentation og udstyr

Når I pakker alle de ting, I gerne vil medbringe på jeres campingferie, er det relevant at holde styr på, hvor meget de forskellige ting vejer, eftersom I er begrænset på den samlede vægt på bil samt campingvogn. Et godt tip er at nedskrive vægten på de ting, I tager med for at have et retvisende overblik over, hvad den samlede vægt på jeres campingvogn er.

Noget andet, der er vigtig at huske i forbindelse med at campere i udlandet, er, at der forskellige krav til dokumentation. I nogle lande er det et lovkrav at skulle medbringe registreringsattest på både bil og campingvogn. Derover kan det også være et krav, at både campingvogn og bil har motorvejsmærkatet, og i nogle lande er det også påkrævet, at man har to advarselstrekanter med, når du kører med en campingvogn.

Campingferie i Danmark

Et af de glimrende campingalternativer, som Danmark byder på, er Grenaa Strand Camping, der er en campingplads i Grenaa, der ligger lige ude til en 7 km lang badestrand, der endda er blevet kåret til Jyllands bedste badestrand. Hvis I vælger camping i Grenaa i forbindelse med jeres ferie, vil I kunne opleve en masse forskellige aktiviteter såsom minigolf, swimmingpool, boldbane og meget andet.

Similar Posts