Nyd din næste ferie på en børnevenlig campingplads

At tage på børnevenlig camping er en af de mest populære ferieformer blandt børnefamilier – og med god grund! Der er mange fordele ved at tage på camping, og der findes heldigvis mange børnevenlige campingpladser i Danmark.

Slip børnene fri i et væld af aktiviteter

De fleste campingpladser byder på mange aktiviteter for både børn og voksne. Slip børnene fri og lad dem gå på opdagelse blandt pladsens legepladser og mange aktiviteter. Er man heldig, kan man finde en lækker swimmingpool, hvor der er plads til leg samt afslapning for de voksne. Kan man lide at svinge kølen, er det måske et slag minigolf, der hitter.

Minder for livet

En campingferie er lig med tid til familien. Man får minder for livet, mens man nyder hinandens selskab. Børnene møder andre fra pladsen, og hvem ved, måske er det her, de finder en bedsteven. Sammen kan de lege på pladsen og deltage i forskellige begivenheder, mens de voksne slapper af. De gode minder behøver dog ikke begrænse sig til pladsen, da man også kan lave ting sammen uden for området – tag ind til den de lokale butikker, find muslinger ved stranden eller undersøg, hvilke seværdigheder der er i området.

Jelling Familie Camping – en børnevenlig campingplads

Hos Jelling Familie Camping er der mange aktiviteter at give sig i kast med. Pladsen har en swimmingpool, en klatrevæg, en minigolfbane, hoppepuder og meget mere for hele familien. Der er flere muligheder for overnatning. Uanset om du er enemand eller en større familie, så er der noget for enhver smag. De tilbyder overnatning i luksushytter, mobile home og vandrehytter, som ligger i et afstressende og naturskønt område, tæt på Legoland og Giveskud Zoo.

Similar Posts