|

Hvorfor er tapas perfekt til større arrangementer?

Tapas er blevet en populær spise, som mange i dag kan relatere til. Tapas har i dag mere generelle betydninger såsom: appetitvækkere, mellemmadder eller snacks. Tapas er blevet et kulturelt fænomen med sin egen historie, egen gastronomi og sine helt egne ritualer. I dag bliver tapas ofte indtaget som et aftensmåltid, med en masse forskellige tapas-retter.

Tapas består både af kolde og varme retter. Oftest består det af en skive hvidt brød belagt med en skive pålæg og en form for ost. Det kan dog også bestå af små selvstændige retter uden brød som både kan være kolde og varme.

Fordelen ved at vælge Tapas i Hjørring til dit næste arrangement er mange. Nogle af de mest essentielle er at det enten kan benyttes som forret eller sættes sammen til ét stort måltid. Mange forbinder tapas med hygge og socialt samvær, da det er oplagt at sidde og nippe af lækkerierne mens snakken går omkring bordet. Der er mange muligheder med en tapasmenu og der vil derfor altid være en ret eller flere som alle kan lide. Derudover er der ingen begrænsninger på at det skal være spanske madvarer, som er en del af tapassen. Derfor vælger mange også at tilføje inspirationsretter fra det græske eller det danske køkken.

Er der nok mad i tapas?

En af de gængse bekymringer, som mange har ved at vælge tapas, er om der er mad nok? Kan mine gæster virkelig blive mætte af tapas? Det man skal huske ved bestilling af tapas til større arrangementer fra en restaurant eller cateringvirksomhed er, at leverandøren altid bliver serveret i de rette mængder ud fra, hvor mange mennesker som kommer til arrangementet. Cateringfirmaet har kendskab til, hvor meget der skal for at mætte folk til et arrangement. Derfor skal man aldrig være bekymret for om, at ens gæster bliver mætte.

Similar Posts