Tips til din havefest til sommer

Er du – ligesom utroligt mange af os andre – ved at sprænges over ikke at kunne holde en god fest i selskab med alle dine venner? Selvom det må forblive en drøm lidt endnu, kan man alligevel godt gå og planlægge lidt fester, så man er topklar, når det engang for alvor er muligt. Derfor har vi her samlet nogle gode tips til, hvordan du holder den fedeste havefest for alle vennerne.

Teltudlejning er et hit!

Når man begynder på planlægningen af en fest, er det først og fremmest vigtigt at have styr på de praktiske ting. Hvor skal festen holdes? Hvor mange og hvem skal inviteres? Er der noget, jeg skal have booket eller lejet i god tid? Havefester giver en helt bestemt hyggelig stemning blandt gæsterne, da der bliver noget uformelt og sjovt ved at være udenfor. Desuden er der ofte langt færre bekymringer for værten, da der ikke er nær så mange ting, man skal være opmærksom på.

På grund af det ofte uforudsigelige danske vejr, kan det dog være en rigtig god idé at være godt forberedt og leje et telt til havefesten. Når du benytter dig af udlejning af telt til festen, behøver du i mindre grad bekymre dig om vejret, og festen kan fortsætte længere ud på natten, da folk ikke bliver kolde af vinden. 

Find på gode lege og konkurrencer!

Når du har klaret udlejningen af telt til festen, kan du fokusere på det helt sjove. Hvis du har inviteret gæster fra mange forskellige vennegrupper, kan lege være en god måde at få rystet de inviterede lidt sammen. Du kan eventuelt lave en slags turnering, hvor der til sidst på aftenen bliver kåret en vinder, eller du kan blot have lavet setup’et til flere forskellige aktiviteter, så gæsterne selv kan give sig i kast med at spille.

Similar Posts