|

Hvorfor skal du vælge en el scooter?

Er du en af de mange danskere, der allerede bruger en el-scooter som hjælpemiddel? Hvis ikke er der heldigvis råd for sagen, for som populariteten stiger på både el- og kabinescootere, vokser også mængden af producenter og dermed bredden i udvalget. En el scooter kan f.eks. være god at have, hvis du er gangbesværet, lever med et handicap, eller hvis du på grund af alderen har brug for at spare på din energi, når du skal rundt. Mange bruger el-scooteren som aflastningsmiddel, når de skal på både mindre og længere ture. Det kan f.eks. være en tur til frisøren, indkøbsstedet eller lægen.

Fordelen ved el scooteren

Selvom det ikke just er behageligt at være mere eller mindre bundet til en el scooter på grund af f.eks. besværet gang, så er det et unikt hjælpemiddel til dig, der er gangbesværet af den ene eller anden årsag. Derfor er komforten også desto vigtigere, og her kommer fordelen ved det brede udvalg af el-scootere i spil – du kan vælge lige den scooter, du sidder bedst i. Derudover vil de fleste udbydere af elscootere også tilbyde at komme ud til dig, hvis der skulle opstå problemer eller behov for reparationer, så du ikke selv skal bruge tid på at rejse frem og tilbage.

En anden fordel ved el-scooterne er, at de, som navnet indikerer, kører på el. Det er derfor en langt mere bæredygtig løsning end f.eks. knallerter eller taxakørsel.

Forskellen på el-scootere og kabinescootere

Der er heldigvis kommet en del forskellige muligheder på markedet for produkter, der kan hjælpe gangbesværede. Heriblandt er el- og kabinescooterne. De kører begge på el, men den store forskel er, at du i kabinescooteren sidder i et aflukket rum ligesom i en bil, hvor du på elscooteren sidder i det fri, som man kender det fra de ”almindelige” scootere.

Similar Posts