Træpiller - God kvalitet giver effektiv opvarmning

Billig CO2-neutral varme med træpiller

Få boligen opvarmet på en CO2-neutral måde

I disse grønne tider er der mange steder rundt i huset, man kan lave miljøvenlige forbedringer. Én af disse steder er på opvarmningsmetoden af din bolig, og her kan fyring af træpiller i et pillefyr på mange måder betale sig. Træpiller sikrer nemlig en både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig opvarmningsmetode. Afbrændingen af træpiller er CO2-neutral og er derved en bæredygtig kilde til varme. Dertil vil du opleve, at varmeregningen bliver meget billigere, end hvis du fyrer med olie, gas eller kul. Skift derfor det gamle oliefyr ud med et nyt og bæredygtigt pillefyr og gå vinteren i møde med grøn samvittighed.

Spar penge hvor det kan mærkes

Udover den åbenlyse fordel ved at benytte en bæredygtig varmekilde, er der altså også en stor økonomisk fordel ved at bruge træpiller til opvarmning af sin bolig. Prisen på fossile brændstoffer er fortsat stigende, hvorfor det på mange måder giver mening at hoppe med på den grønne, bæredygtige bølge. Sammenlignet med andre opvarmningsmetoder er et pillefyr med træpiller væsentligt billigere, og selve installeringen af det nye varmeanlæg vil derfor hurtigt kunne indtjenes. Selv med en mindre undervurdering af forbruget vil konverteringen fra olie- til pillefyr kunne indtjenes inden for 5 år.

Elvarme er den dyreste form for opvarmning, så hvis du vælger at konvertere fra elvarme til et træpillefyr, vil investeringen i en pilleovn kunne tjene sig selv hjem endnu hurtigere end betalingstiden er ved et oliefyr.

Du kan altid kontakte en professionel i forbindelse med rådgivning om, hvilket type pillefyr, der bedst vil passe til din bolig og til dit forbrug, samt hvilken type træpiller, du skal bruge.

Vælg træpiller af god kvalitet

Træpiller af god kvalitet svarer sig på den lange bane, og god kvalitet behøver i denne sammenhæng heldigvis ikke betyde høje udgifter. Træpiller af god kvalitet brændes mere effektivt, hvilket både betyder, at energien udnyttes bedre til at lave varme i din bolig, og at der efterlades mindre aske til oprydning i dit pillefyr, efter træpillerne er brændt af. Netop dette er kun endnu et plus, da et tilstøvet pillefyr nemlig kræver jævnlig rengøring for at fungere optimalt. Kig derfor gerne efter anerkendte producenter som eksempelvis Ekman og Scandbio og vær sikker på at få kvalitet for pengene.

Similar Posts