Tilskud til varmepumpe i 2021/2022

Politiske tiltag og delmål kan ofte med at have positive økonomiske fordele for det daglige forbrug i hjemmet. Sådan sker det også med energitiltagene. Målene om at Danmark skal omstille al sit forbrug til vedvarende energi inden 2050, skal opfyldes ved, at alle borgere tager grøn og vedvarende energi til sig i hverdagen. Hvordan kommer det til udtryk? Ved muligheden for tilskud til diverse varmepumper. I modsætning til optænding med træ, kul eller gas vil en varmepumpe kun anvende den naturlige luft til at skabe varme. Med tilbuddet om tilskud er det et incitament til, at alle borgere skal anskaffe sig varmepumper.

Ansøgning og pengesum

Der findes diverse guides, som forklarer, hvordan du på korrekt vis udfylder ansøgningen. Det er især vigtigt, da du ellers ikke vil komme i betragtning til pengepuljen. Alle nødvendige informationer skal være fremtrædende – heriblandt modellen og typen af varmepumpe. Hvor mange penge du ender med at få i tilskud, er afhængig af hvorvidt du vælger en luft-til-luft eller luft-til-vand varmepumpe. En luft-til-vand varmepumpe kan bidrage med en større besparelse end den anden type, så derfor vil der fra politisk side være flere penge afsat til den type model. Samtidig er det også en opfordring, som kommer til at gavne forbrugeren over en længere periode: I takt med at antallet af Kwh fortsat formindskes, vil man tydeligt kunne se, at den periodiske el-regning fortsat formindskes. Derfor er det ikke kun en forandring, der er nødvendig for at hjælpe til klimakampen, men også en omstilling der er mere ligetil.

Vigtig note!!

Det vigtigste er, at hvis du skal have tilskuddet, er det vigtigt, at du ikke underskriver nogen kontrakt med en VVS-installatør, inden tilskuddet er blevet godkendt. Er du til gengæld sikret tilskud, kan du sagtens igangsætte en aftale om montage af varmepumpe i Slagelse eller omegn. Dette råd præsenterer vi med udråbstegn, fordi for mange kan den første omkostning afholde folk fra at udnytte tilskuddet. Derfor giver vi dig en ekstra sikkerhed, så du kan nyde godt af de politiske tiltag, der både hjælper dig, samfundet og klimaet.

Similar Posts