|

På udkig efter miljøvenlig nedbrydning? Det finder du her

Der er mange typer nedbrydninger – både små som store. Alt fra skorstene til udhuse og boligblokke, broer, fabrikker o.l., er typer af nedbrydninger, som kan foretages. Om det er en store eller lille nedbrydning, så er der også forskel på, om det skal være en indvendig rydning eller en totalnedbrydning. Ved en indvendig brydning ryddes bygningen inden fra, da man ellers gerne vil bevare bygningens bærende konstruktioner, således at bygningen kan renoveres. Ved en totalnedbrydning er det altså hele bygningen som nedbrydes – det kan være alt fra små udhuse til store hospitaler.

Hvordan kan nedbrydning være miljøvenligt?

Du tænker sikkert: ”hvordan kan det være miljøvenligt at sprænge en bygning i luften, sådan at området efterlades i ruiner?”. Jo, det er ikke helt sådan det foregår. Sprængningerne er altid kontrolleret og velovervejet, sådan at man får det bedste udbytte af nedbrydningen. Dernæst skal nedbrydningsfirmaet arbejde efter miljøkontrolordningen. Det vil altså sige, at der er specifikke krav, der skal overholdes, som gør nedbrydningen mere miljøvenlig. F.eks. skal nedbrydningsfirmaet sikre den størst mulige genanvendelse af materialer efter nedbrydningen – mindst 80% af materialerne skal kunne genanvendes, for at nedbrydningen godkendes.

Gode grund til at vælge JMF

Er du på udkig efter et nedbrydningsfirma, der overholder klimakontrolordningens krav, har den rette erfaring og ekspertise og det rette udstyr og de rette værktøjer til alle slags opgaver, så er JMF det rette valg. Vi er et professionelt nedbrydningsfirma, der tilbyder effektive løsninger til at nedbrydningsopgaver. Vi samarbejder med andre nedbrydnings- og skrottefirmaer, og vi tilbyder både bakseopgaver, nedbrydninger, transportering af maskiner mm. Kontakt os endeligt for at høre mere på 75 67 33 22 eller ved at sende en mail på jmf@mail.dk Vi ser frem til at høre fra dig!

Similar Posts