|

Skab din egen lille have på altanen

Skab et grønt pusterum på altanen

Altanen er perfekt til at skabe et uderum i forlængelse af din lejlighed, der rummer kvadratmeter, som du i sommerhalvåret bestemt bør udnytte til fulde ved at etablere en smuk grøn oase. Du kan både have krydderurter, smukke blomster eller grøntsager på din altan. Det er dit grønne pusterum, så du skal have det præcist, som du ønsker på din altan. Du skal og lige være opmærksom på, at det ikke er alle planter og blomster, der trives på alle slags altaner.

Disse parametre kan have indflydelse på, hvad du skal have på din altan  

  • Er der meget eller lidt sol?
  • Er der meget vind?
  • Er der mulighed for læ?  

Der er forskel på hvilke vejrforhold, forskellige planter og blomster kræver eller kan holde til. Derfor skal du undersøge ovenstående parametre, så du kan købe de planter, der har størst sandsynlighed for at trives på din altan.

Hvad skal du have i din lille have?
Krydderurter er perfekte at have stående i en altankasse, så de altid er lige ved hånden, når du laver mad. De er også dekorative og nemme at holde. Blomster er selvfølgelig allermest dekorative i en altankasse både at kigge på inde fra lejligheden af. Men også ude fra. Hvis du har en altan med meget sollys, vil grøntsager og frugt helt sikkert trives på din altan, så det kan du sagtens kaste dig ud i.

Similar Posts