Bedste frisure til langt ansigt

Den bedste frisure til dig er selvfølgelig altid den, du føler dig tilpas med. Dog kan mange nikkende genkendende til det faktum, at vi fra tid til anden kører fast i det samme look. Derfor vil denne artikel komme med nogle ideer til det friske pust, du netop kan være på udkig efter.

Hvilke frisurer er gode til dig med et aflangt ansigt?

Mange hårstylister er fortalere for, at et langt ansigt kan bære et helt skarpt pandehår. Fordelen ved at være i besiddelse af denne ansigtsform er, at du i modsætning til mange andre ikke vil forsvinde bag det lange pandehår, hvorfor det med stor sandsynlighed vil kunne klæde dig.

Et andet tip er at indramme ansigtet med tilfældige lokker, hvor du i stedet for at redde håret tilbage bør sigte mod en teksturfyldt opsætning, som f.eks. en hestehale, hvor du lader nogle tilfældige lokker hænge løst foran. Dette vil give en blød frisure, der vil give dit ansigt en balance.

Hvis du allerede har kastet dig ud i pandehåret, kan det også være meget relevant for dig at prøve pandehår i etager. Et samspil mellem forskellige længder i pandehåret og en overgang af lokker, er en god kombination til lange ansigtstræk.

En frisure uden pandehår kan heldigvis også være meget klædelig til dig med en lang ansigtsform, og hvis det ikke er noget for dig, kan du prøve et look med striber – evt. med balayage-metoden, hvor striberne arbejdes ind i håret. Ved at gøre brug af denne metode skal farven påføres i længderne primært, hvilket giver den effekt, at dit ansigts konturer vil blive fremhævet.

Disse tips kan være relevante at huske næste gang, at du skal til frisør.

Hvilke frisurer er gode at undgå?

Igen er det meget individuelt, hvad man føler sig tilpas med, men generelt taler man om følgende tendenser.

Af det nedenstående fremgår nogle af de frisurer, du bør undgå, hvis du har en lang ansigtsform:

  • Undgå at klippe håret alt for kort, hvilket kan få ansigtet til at se endnu længere ud.
  • Helt fladt langt hår er generelt ikke flatterende for din ansigtsform. Derimod taler man om, at skulderlangt hår er bedre til kvinder med et langt ansigt.

Undgå midterskilningen. Når du skiller håret på midten, sætter du nemlig fokus på den linje, hvor dit ansigt er allerlængst. Du bør derfor prøve med en sideskilning i stedet for.

Similar Posts