Slip af med slap og løs hud

Vi kender alle til de frygtede alderdomsrynker. Når vi bliver ældre, mister huden nemlig den elasticitet og stramhed, som den har i de yngre år. Allerede efter 30-års alderen mindskes mængden af nogle bestemte proteiner i huden, hvilket gør, at den bliver mindre fast end førhen. Men det findes der nu en behandling imod, nemlig Profhilo-behandlingen. Det er en form for filler, der gør din hud i ansigtet eller på armene strammere, så du får et mere ungdommeligt udtryk. Læs mere her om behandling mod slap og løs hud.

Sådan foregår behandlingen mod slap hud:

Med en Profhilo-behandling kommer du først til en konsultation hos din valgte klinik, hvor I sammen aftaler, hvilke områder du ønsker behandlet. Dernæst injiceres Profhilo i din hud. Det indeholder høj koncentration af hyaluronsyre, hvilket giver en længerevarende effekt.  Huden vil hæve en smule op som følge af behandlingen, men når hævelsen er aftaget, vil din hud igen være elastisk at se på. Det behøver ikke at hvile dig efter behandlingen, men kan blot fortsætte din dag som normalt. Med en sådan behandling mod slap hud, får du ikke en filler, der giver volumen. Den fungerer derimod som biostimulator, hvilket vil sige, at det opstrammer og fugter din hud uden at skabe volumen, som mange andre fillers gør.

Det skal du være opmærksom på

Der er nogle ting, der er gode at vide, inden du beslutter dig for at få en Profhilo-behandling. Det er blandt andet ikke en permanent behandling, hvorfor det vil være nødvendigt med efterfølgende behandlinger. Det holder i ca. 6 til 12 måneder. Du kan som bivirkninger opleve rødmen, ømhed i huden og små blå mærker. Disse burde dog aftage hurtigt, så du blot kan nyde din opfriskede hud.

Similar Posts