Sommerklar med Shangies Sandaler

Et af de nyeste ting inden for sommermode er de nye Shangies sandaler – produceret af Maria Stilov. Sandalen er en let, yndefuld sandal, der er lavet af Jute-fibre for at give en stabil og holdbar sål. Remmene til at stikke fødderne ind, kommer i forskellige farver, så du helt selv kan vælge de farver, der klæder dig bedst.

Sandaler er bare et must, når det er sommer: til stranden, til festivaller, til bare at gå i græsset og mærke stråene kilde ens fødder. En sandal er et værdifuldt fodtøj til at få dine fødder til at ånde, men det er stadig fodtøj, så det er vigtigt, at du kan gå i dem i længere tid. Det går ikke, hvis dine fødder hele tiden falder ud, fordi remmen til at holde fødderne ikke er særlig god. Det kræver derfor en god, funktionsdygtig sandal, som du kan have hele dagen uden gener.

Et af de særlige features ved Shangies Sandaler er, hvor alsidige de er. De kan bruges til koncerter, til spaophold eller en rask gåtur i skoven. Materialet kan holde til det, og hvis du hurtigt bliver træt af at gå i det samme fodtøj, vil Shangies være en sensational oplevelse: let og behagelig. Desuden er den i et transnationalt design: Ved at kombinere den mellemøstlige sandalkultur med den skandinaviske minimalisme får du et stilrent udtryk tilkoblet et stabilt og holdbart design. Kommer det uheldige til at ske, og du får pletter på dine Shangies sandaler, kan du være helt tryg. Sandalen er nemlig nem at vaske: en simpel håndvask og lufttørring, og dine sandaler vil hurtigt se ud, som da du købte dem.

Maria Stilov går op i sit produkt – derfor har hun også håndplukket, hvilke forretninger og hvor du kan anskaffe dig et par. Derfor kan du finde dem på steder, der værdsætter kvalitet: spahoteller, udenlandske butikker i solrige byer samt udvalgte, danske forhandlere. At de håndplukker butikker, kan måske forståes som om, det er en finere brand, men nej. Faktisk har også almindelige skobutikker Shangies Sandaler som en del af deres udvalg. Sandalen skal være allemandseje.

Similar Posts