Sådan sparer du penge på studiebøgerne

Bliver det et dyrt semester?

Bliver du allerede nu en smule forpustet over at kunne se udgifterne til studiebøger på dit næste semester, og bliver du i tivil om, hvordan du kan finde pengene til dem? Bare rolig! Vi står klar med gode råd til, hvordan du sparer penge på studiebøgerne uden at gå på kompromis med kvaliteten af dem. Du behøver nemlig ikke at bruge en formue på bøger, hver gang et nyt semester starter.

Sådan finder du billigere pensumbøger

Der er mange muligheder for at lette budgettet for studiebøger en smule – somme tider er man bare nødt til at tænke kreativt. Her får du vores bedste bud på, hvordan du sparer penge, du kan bruge på lidt sjovere ting end studiebøger.

  • Køb brugt! Den nemmeste måde at spare penge på er ved at købe brugte studiebøger. Ofte er bøgerne i rigtig fin stand og har måske kun været brugt et semester eller to før dig. Spørg andre studerende, du kender, eller find salgsgrupper på facebook eller andre steder.
  • Smut på biblioteket! Måske der er nogle af bøgerne på pensum, hvor du kun skal bruge enkelte kapitler, hvorfor du kan spare pengene ved at gå på biblioteket og låne den i stedet. Tjek dit fakultets bibliotek ud eller undersøg om kommunebiblioteket skulle have eksemplarer af dine studiebøger.
  • Lån af folk du kender!

Vil du gerne købe nyt?

Måske der er kommet nye bøger på pensum siden sidste årgang, så det ikke er muligt for dig at opstøve en brugt udgave, eller måske du bare gerne vil investere i en lækker, ny bog. Selvom du nok ikke kan undgå at det bliver dyrere end en tur på biblioteket, behøver det altså heller ikke at koste en formue at købe bøgerne fra ny. I Stakbogladen, der har et stort udvalg af studiebøger, får alle studerende nemlig 10% studierabat, hvilket giver gode priser for de nye bøger. I Stakbogladen er der alt, du har brug for til dig semester, og du kan både købe online og i deres fysiske butik, hvor bøgerne er inddelt efter de mange forskellige studier.

Similar Posts