Gode råd til opbevaring og flytning

Møbelopbevaring skal udføres korrekt

Hvis du står over for en flytning er der god chance for, at du har brug for ekstra opbevaringsplads til dine ting. Når du første gang skyder døren op til dit midlertidige depotrum og skal til at smide alle tingene derind, er det dog vigtigt at være sikker på, at det bliver gjort optimalt, så pladsen udnyttes bedst, og tingene bliver opbevaret korrekt. Vi giver dig her et par overordnede tips du kan have med i baghovedet når du skal til at fylde dit depotrum med ejendele.

Tips til den gode møbelopbevaring

  • Pak rektangulært. Med andre ord: brug flyttekasser. Flyttekasser kan stables, og med deres firkantede form passer de perfekt ved siden af hinanden og kan desuden stå helt inde i hjørnet af depotrummet. Drop sækkene med tøj og de åbne kasser og invester i stedet i et par ekstra flyttekasser.
  • Placer tingene så de både fylder mindre og ikke går i stykker. Lad være med at stille kasser på sofaen, men opbevar den i stedet stående. Pak glas og porcelæn ind i papir, og stil altid tunge og stabile ting nederst.
  • Vær opmærksom på, hvad du skal have adgang til først. Hvis du ved, at der er bestemte ting, som du snart vil skulle have ud af depotrummet igen, så placer dem forrest, så du ikke skal til at lege Tarzan for at få fat på det. På den måde gør du det nemt for dit fremtidige jeg.

Få professionelle fagfolk til arbejdet

Det kan være et større arbejde både at få flyttet tingene ud i depotrummet, for derefter at skulle placere det hele korrekt, og derfor findes der dygtige fagfolk, som tilbyder professionel hjælp til arbejdet. Dupont Flytning tilbyder både professionel flytning og møbelopbevaring i København. Du skal altså kun bekymre dig om, hvornår du skal bruge tingene igen.

Similar Posts