Hvad er fordelene ved et pillefyr?

Hvis du overvejer at investere i et pillefyr, følger der faktisk en del fordele med. Den mest betydelige fordel er naturligvis den økonomiske. Som regel kan du spare op til 50 % på din varmeregning alt afhængig af, hvilken energikilde du opgraderer fra. Et pillefyr udnytter energien mere effektivt end eksempelvis olie og gas.

Minimal forurening med et pillefyr

Når du investerer i et pillefyr, udnytter du energien optimalt. Det vil sige, at der er et minimalt forureningsniveau. Når du brænder piller, er der som regel kun meget lidt tilbage efter forbrændingen. Det vil sige, at de gasser, som dannes under forbrændingen, også brændes af, hvilket betyder mindre forurening.

Du kan med cirkulationspumper styrke dit pillefyrs evne til at passe på miljøet. En cirkulationspumpe sørger for en kontrolleret fordeling af varmen, som gør, at du ikke bruger mere varme end nødvendigt – til fordel for både dig og miljøet.

Nem og automatisk betjening af pillefyret

En anden fordel ved et pillefyr er, at du kan installere fyret til automatisk at tænde og slukke. Nogle pillefyre kan endda styres via internettet. På den måde kan du holde øje med fyret og eventuelle udsving.

På den måde får du en energikilde, der både tager hensyn til din økonomi og til miljøet. Det er desuden en investering, der hurtigt tjener sig ind igen. Du kan derfor med fordel investere i et pillefyr nu og drage fordele af det de næste mange år.

Har du spørgsmål til pillefyr eller andre energikilder, kan du kontakte din lokale varmeleverandør.

Similar Posts