Byggepladser oplever mere tyveri

Indbrud i Danmark er langt fra nyt. Vi oplever det faktisk mere end nogle andre i EU. Og udover indbrud hos privatpersoner, oplever flere og flere danske byggepladser også at få begået indbrud, når der om natten ikke er nogen på arbejde.

Dette er et stigende problem, og især mens Corona-krisen har været på sit højeste i Danmark, er der begået meget tyveri på byggepladser. Det har nemlig betydet, at folk har været hjemme, hvorfor indbrudstyvene har holdt sig fra boligerne og i stedet er gået efter byggepladserne, der også har stået uberørte i en længere periode.

Byggepladssikring afhjælper tyveri

Som følge af det stigende antal tyveri på byggepladser, er der også kommet større efterspørgsel på byggepladssikring. Dette indebærer forebyggelse af indbrud ved at få installeret alarmer rundt omkring på pladsen, så tyvene ikke kan slippe afsted med at stjæle materialer og andet vigtigt for medarbejderne på byggepladserne. Byggepladssikring er med til at skabe øget tryghed, og sikkerhed omkring at ingen ubudne gæster kommer forbi.

Tryghed som medarbejder

Selvom et indbrud ofte er harmløst for medarbejderne og sker, når der ikke er nogen på arbejde, kan det stadig skabe utryghed at vide, at der har været fremmede mennesker på byggepladsen.

Og det er ikke optimalt for hverken medarbejdere eller ledere at udføre arbejdet i et utrygt miljø. Derfor er det en god ide at sikre din arbejdsplads og forebygge tyveri på byggepladser generelt ved at få installeret alarmer.

Gode råd til sikring af byggepladsen kan findes hos Danmarks største sikringsvirksomhed, Bagger Låse & Alarm A/S, som har samlet 7 gode råd her.

Similar Posts