|

Hvad er en selvnivellerende gulvspartel?

Selvnivellerende gulvspartel er en betegnelse for tyndspartel, der påføres gulvet. Selvnivellerende spartelmasse leveres primært som sækkevarer til blandekar og er kendetegnet ved at være grovkornet samt særligt velegnet til maskinel udlægning.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke blot kan hælde en portion selvnivellerende spartelmasse ud midt på gulvet og forvente at kunne træde ind på et helt plant gulv, der efterfølgende kan lægges tæppe eller andet gulv på.

Hvordan skaber du et plant gulv?

Hvis du gerne vil skabe et pænt, glat gulv, er den selvnivellerende spartelmasse en god måde at gøre dette på. Det eneste, det kræver, er, at du er villig til at gøre en indsats og er omhyggelig med arbejdet. Når massen skal blandes er det nemlig vigtig, at den bliver blandet under de rette blandingsforhold, så den hverken bliver for tyk eller bliver for flydende.

Kontakt en fagmand

At lave nyt gulv kan være en hård og besværlig opgave, hvis man ikke arbejder inden for dette felt til daglig, hvor det kan være en stor fordel at kontakte en fagmand, der ved lige præcis, hvordan denne opgave skal gribes an.

Similar Posts