|

Skal du købe brugt bil hos en bilforhandler eller privat?

Fordele og ulemper ved at købe brugt bil hos en bilforhandler

Hvis du køber en brugt bil hos en bilforhandler, opnår du garanti på bilen. Det betyder, at bilen har undergået et grundigt serviceeftersyn, og du kan dermed være sikker på, at bilen virker, som den skal. Brugte biler er alt andet lige billigere end helt nye biler, og du kan bl.a. få en brugt bil med ekstra udstyr til langt under nypris. Derudover tilbyder de fleste bilforhandlere finansieringsmuligheder, der gør det endnu nemmere at købe en brugt bil.

Ulemperne ved at købe en brugt bil hos en bilforhandler er, at priserne på de brugte biler ofte er højere, end hvis du køber af en privat sælger. Det skyldes, at bilforhandleren har større omkostninger i forbindelse med salget, i sammenligning med hvad en privat sælger har.

Fordele og ulemper ved at købe brugt bil af en privatsælger

I forlængelse af det ovenstående, så finder du nok de bedste priser på brugte biler hos en privat sælger. Der kan være mange grunde til, at bilen sælges billigt, men en privat sælger har ikke de samme omkostninger i forbindelse med salget, som en bilforhandler har. Køber du af en privat sælger, vil du også kunne prutte lidt om prisen. Den største ulempe ved privat bilkøb er, at bilen købes som beset. Det betyder, at hvis der opstår problemer med bilen efterfølgende, så hænger du på regningen.

Similar Posts