|

Hvorfor tage et kursus i Excel?

Mange tror fejlagtigt, at Excel kun bruges af hardcore matematiknørder til udfordrende regnestykker, men dette er i virkeligheden slet ikke tilfældet. Excel er meget mere end det, og rigtig mange virksomheder bruger Excel til at skabe overblik over store mængder data.

Hvorfor er det en god ide at tage et kursus i Excel?

Da Excel er et enormt avanceret program med utallige funktioner, ligger det lidt i kortene, at det kan være en rigtig god ide at få hjælp til at komme i gang med programmet, hvilket du kan gøre gennem et Excel kursus. Dette sikrer også, at du får et overblik over, hvad du kan bruge de enkelte funktioner til, hvilke der er relevante for dig og hvilke der er knap så relevante.

Hvad kan du bruge Excel til?

Af det nedenstående kan du se nogle af de ting, du bl.a. kan bruge Excel til:

  • Have et overblik over store mængder data
  • Opstille et regnskab
  • Oprette diagrammer

Øvelse gør mester

Når du har fået et kendskab til programmet, er det vigtigt at huske, at øvelse gør mester. Dette betyder ikke, at du skal rende til det ene kursus efter det andet, men det betyder, at det kan betale sig at få brugt de ting, man lærer med det samme, så det kommer ind under huden. Derudover kan du altid se YouTube-videoer eller læse blogs på nettet, der ligeledes kan gøre dig klogere og give dig et endnu større indblik i Excel.

Similar Posts