Hvilket nyt tag skal jeg vælge?

Trænger dit hus til nyt tag?

Er dit gamle tag ved at være godt slidt ned, og trænger det til en god omgang renovering eller til en komplet udskiftning? Selvom det godt kan være et større projekt at få lavet nyt tag, både når det kommer til økonomien og den ofte ret så omfattende byggeperiode, er det alligevel som regel det hele værd. Et nyt flot tag giver dit hus et nyt pust og løfter dit hjem til et flot og eksklusivt udtryk. Desuden er det vigtigt hurtigt at få renoveret sit tag, hvis der er opstået skader på det, da det ellers kan have grimme konsekvenser med skader, der kan trænge ned i tagkonstruktion og spær.

Hvilke tagtyper kan man vælge imellem?

Du har en del forskellige valgmuligheder at vælge imellem, når det kommer til tagtyper. Måske du helst bare vil have den samme tagtype, som der før var på dit hus, eller måske du gerne vil prøve noget nyt og give dit hus et helt nyt udtryk. Som sagt så er der mange muligheder. Alene med tegl kan du vælge mellem forskellige farver, belægninger, glans og materialer, alt efter hvad der bedst vil passe til dit hus. Tagpap, der er en nyere tagtype, er en enorm fleksibel løsning, da det kan bruges på tag med meget små hældninger, modsat tegl der kræver mere hældning på taget. Tagpap kan give et råt, flot look og holder i mange år.

Kvalitetsbevidst tømrer til nyt tag

Har dit hus brug for nyt tag, så kontakt en professionel tømrer til at klare opgaven. PB Byg & Montage, der er et nordjysk tømrerfirma, sikrer god kvalitet for pengene, når de lægger tag for deres kunder. Tømrerfirmaet udfører mange forskellige typer af opgaver og laver gerne både nyt tag samt tagrenoveringer. Vær sikker på et godt resultat og vælg dem som samarbejdspartner næste gang, du skal have lavet nyt tag.

Similar Posts