Sådan får du bugt med hvepsene

Sådan forebygger du dannelsen af et hvepsebo
Hvepse kan være til stor gene – særligt i sensommeren, hvor hvepsene er flest. Hvepse forstyrrer den fredelige og hyggelige stemning, både indendørs og udendørs, da hvepsestik som bekendt er forbundet med smerte. Derfor er der god grund til at forsøge at minimere antallet af hvepse ved at forebygge dannelsen af et hvepsebo. I den forbindelse er der bestemte steder, som du bør være ekstra opmærksom på. Visse steder i huset eller haven er nemlig oplagte til hvepsebo – dette gælder f.eks. hjørner i skure, garager eller huset. Disse lofthjørner kan spærres med f.eks. et net eller lignede for at undgå, at hvepse danner deres hvepsebo disse steder. 

Det skal du gøre, når du opdager et hvepsebo
Nogle gange når du ikke at forebygge dannelsen af et hvepsebo, men opdager først hvepseboet, når det allerede er etableret. Jo mindre hvepseboet er, desto nemmere er det også at fjerne. Derfor er det en god idé løbende at holde øje med hjørner og kroge i dit hus og i din have, så du kan opdage et eventuelt hvepsebo på et tidligt stadie. Mens et mindre hvepsebo kan fjernes med et haveredskab, kræver et større hvepsebo flere redskaber i form af tykke arbejdshandsker og en heldragt med et net, der beskytter hoved og hår. Det er vigtigt at være godt beskyttet inden fjernelsen af et hvepsebo, da hvepsene er mange og bliver aggressive, når man fjerner deres bo.

Få professionel hjælp til fjernelsen af et hvepsebo
Nogle gange kræver fjernelsen af et hvepsebo professionel hjælp – enten hvis hvepseboet er stort, svært tilgængeligt, eller hvis man ikke er i besiddelse af det rette udstyr. Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse har de mange års erfaring med bekæmpelse af hvepse i Aarhus og omegn. Igennem årene har de hjulpet mange familier, sports- og idrætsforeninger, virksomheder og andet med deres hvepseproblemer. Som kunde hos dem er du derfor sikret en effektiv bekæmpelse af hvepse og hvepseboer.

Similar Posts