|

3 gode råd til rengøring i firmaer under corona

Coronavirus og rengøring – hvad gør vi?

Med coronapandamiens indtag er vi blevet mere opmærksomme på rengøring og smitte end nogensinde før. Dette betyder også, at rengøringen på arbejdspladsen spiller en større rolle, end hvad den hidtil har gjort. Alle medarbejdere bærer et ansvar for ikke at tage smitte med på arbejdspladsen og sørge for, at den ikke spreder sig.

Nøglen til at undgå smittespredning på arbejdspladsen er ved hjælp af en ordentlig rengøring samt dialog med medarbejderne.

3 gode råd til rengøring og hygiejne blandt medarbejdere

  1. Gør rent hyppigt – husk alle håndtag, greb og knapper på hvidevarer
    Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det er vigtigt at gøre rent mere, end man plejer. Under jeres rengøring i firmaet skal I huske at rengøre alle overflader – især alle håndtag, knapper eller greb på skuffer, som folk tit rør ved.

  2. Alle medarbejdere skal spritte af, når de ankommer

Stil spritbeholdere både før og efter hovedindgangen til firmaet.

  • Udskift håndklæder og klude hyppigt
    Håndklæderne på badeværelset og kludene i firmaets køkken bør skiftes ud oftere end normalt og helst hver dag, hvis I er flere, der bruger dem.

Få hjælp med rengøring til erhverv

Rengøring af arbejdspladser kan være en ret så omfattende opgave, og derfor er det værd at tage kontakt til et rengøringsfirma, som tilbyder rengøring til erhverv. På den måde sikrer I jer, at arbejdspladsen holdes rent af professionelle, som har alt det rette udstyr til at løfte opgaven. Derudover kan I bedre bruge tiden på at holde en tæt dialog med medarbejderne om rengøring og hygiejne i hjemmet såvel på arbejdspladsen.

Similar Posts