Kan man få tilskud til vinduesmontage?

Har din bolig brug for nye vinduer, kan det være en ide at undersøge det bedste tilbud på en vinduesmontage. Der kan nemlig være flere fordele ved at få monteret nye energibesparende vinduer, når de gamle er ved at være slidte. For eksempel kan det være med til at skabe besparelser på din varmeregning, hvis de gamle ikke længere holder tæt for kulden. Derudover er det en fordel at få udskiftet vinduerne, hvis du er flyttet ind i en gammel bygning. Det giver dig nemlig mulighed for at få nye og vedligeholdelsesfri vinduer, der gør det muligt for dig at spare tid på pleje af vinduerne. Udskiftning og montering af vinduer kan derfor være en god ide.

Derfor bør du udskifte vinduer

Det er ofte en god ide med vinduesmontage, når du udskifter dine gamle vinduer med nye, fordi de ikke længere er tætte. Derudover bør du rådføre dig med et professionelt firma, der er specialister i vinduesmontage, så du er sikker på, at processen forløber, som den skal. De sørger blandt andet for at hjælpe dig i forbindelse med opmåling, bestilling af vinduer samt selve vinduesmontagen. Det eneste, du skal gøre, er at finde den type vinduer, du helst vil have, og som passer godt til resten af det udtryk, din bolig skal have.

Få tilskud til udskiftningen af vinduer

Som noget nyt er det nu muligt at søge om tilskud til vinduesmontage, når du skal have udskiftet de gamle vinduer med nye. Det gælder særligt, hvis du skal have monteret facadevinduer, ovenlysvinduer eller yderdøre med en glasandel på mindst 70 procent. Derudover skal de nye vinduer være inden for energiklasse 1 og 2, hvilket sikrer mest mulig energibesparelse. Når du søger om tilskud, kan du få helt op til 30 procent af din investering dækket, alt efter energiklassen. Vinduer i energiklasse 2 giver det størst mulige tilskud.

Similar Posts