Få hjælp af en fagmand

Et stoppet toilet

Ved du, hvad du skal gøre, når dit toilet er stoppet? Hvor slemt skal tilstopningen være, før man bør kontakte en fagmand? Læs med her og bliv klogere.

Gode råd til et stoppet toilet

Har dit toilet en tendens til at blive stoppet, så du ikke kan trække ordentligt ud, kan du med fordel benytte dig af følgende gode råd. Der er nemlig flere ting, du selv kan gøre for at forebygge mod et stoppet toilet, men i somme tilfælde er det dog også nødvendigt at kontakte en fagmand, der kan stå for spuling af kloakken.

Sørg for aldrig at smide andet end toiletpapir i toilettet og benyt dig måske lidt oftere af det store skyl, hvis dit toilet ofte bliver stoppet. I tilfælde af at toilettet er stoppet, kan du ofte selv fikse det ved at bruge svupperen et par gange. Når du bruger svupperen, bliver der skabt et undertryk i toilettet, der gør, at vandet kan trække sig tilbage. Herefter hælder du lidt vand i kummen, og vupti – så skulle der gerne være et velfungerende toilet igen.

Har du brug for en fagmand?

Hvis det dog ikke går så let med svupperen, kan det være, at du har brug for professionel hjælp. Kontakt da en fagmand bestående af en autoriseret kloakmester, der kan hjælpe dig med en spuling af kloakken.

Similar Posts