Anbefaling af Tandlægerne Svenstrup

Har du brug for en tandlæge, der både tager sig af dig under behandlingen og er til at betale, har vi den helt rette til dig. Tandlægerne Svenstrup Torv ligger syd for Aalborg og servicerer både patienter fra Svenstrup by samt Støvring, Aalborg mm. Grunden til at tandklinikken rækker ud over deres lille lokalområde er, at de sørger for at tilrettelægge en behagelig oplevelse, hver gang du skal til tandlæge. Tandlæger kan for mange virke skræmmende. Dog er der gjort en indsats for at forebygge fornemmelsen.

Hos Tandlægerne Svenstrup Torv laver de en aftale med dig – både direkte og indirekte. Du føler dig mere inviteret af at komme til tandlæge, når du bliver mødt af behagelige omgivelser i venteværelset. Det er første skridt til at få dig til at falde ro og føle komfortabel i stolen. Herefter kalder tandlægen dig ind.

Er det din første gang, vil du opleve, at du ikke direkte bliver sat i stolen til undersøgelse. I stedet tager I en lille snak. Dig og tandlægen kommer til at lære hinanden at kende – både professionelt og personligt. Du får at vide, hvem vedkommende er, og tandlægen får at vide, hvordan du har det med tandlæger. Under undersøgelsen har du mulighed for at give tegn til, når du føler dig ukomfortabel.

Efter undersøgelsen vil der, ved første gang, blive tilrettelagt et forløb, så tandlægen kan hjælpe dig professionelt, og du får en større værktøjskasse, så du kan sørge for dagligt at vedligeholde dine tænder. Så skal regningen betales, og du kan nu gå ud med renere tænder end før.

Tandlæge i Svenstrup

Søger du en tandlæge i Svenstrup, er du kommet det rette sted. Du kan være sikker på, at Tandlægerne Svenstrup Torvs fokus på empati og forståelse for mennesker vil smitte af på dig, når du er inde. Desuden gør det heller ikke lige så ondt på pengepungen. Selvom Tandlægerne Svenstrup har moderne maskiner til at assistere behandlingen, sørger de for, at betalingen ikke går udover den enkelte patient. Du får altid en fair pris på din undersøgelse, så du ikke bliver ruineret af at gå til tandlæge. Der er derfor ikke andet at sige end: Velkommen til Tandlægerne Svenstrup Torv.

Similar Posts