|

Virtuel teambuilding – Er det kommet for at blive?

Da Corona ramte verden, blev vi alle sammen også ramt af en helt ny virkelighed. Fra den ene dag til den anden skulle vi pludselig omstrukturere den normale hverdag. Både i forhold til vores privatliv, men også vores arbejdsliv. I alle landets virksomheder blev der tænkt hurtigt, og efter kort tid var rigtig mange klar til, at en stor del af møder og andre arrangementer blev online.

Fordele ved online møder og arrangementer

Selvom det har været underligt, at hverdagen, som vi kendte den, pludselig skulle omstruktureres, har der også været fordele. Vi har fundet ud af, at vi er gode til at være fleksible og omstrukturere efter de omstændigheder, vi møder. Samtidig er der også fordele ved online møder og arrangementer, herunder:

  • Man sparer tid og udgifter på transport fra og til
  • Online møder er ofte effektive og korte
  • Du får frigivet tid til andre ting i løbet af din arbejdsdag

Virtuel teambuilding

Efter en stor del af hverdagen er rykket online, er der dog en ting, mange mangler. Det er relationerne. Her har vi dog også været opfindsomme, og der er kommet flere forskellige tiltag, herunder virtuel teambuilding. Virtuel teambuilding kan bruges i mange forskellige virksomheder, og det kan være med til at styrke team-identitet samtidig med, at man får kommunikeret med sine kolleager. Samtidig er det nemt at gå til, og når man kan sidde hver for sig og have teambuilding online, gør det arrangementet mindre omfattende – men ikke mindre sjovt og lærerigt.

Der er altså flere fordele ved de online arrangementer, og mange af de arrangementer, herunder virtuel teambuilding, der er opstået under nedlukningen, kan sagtens være en del af hverdagen – også når landet engang åbner helt op igen.

Similar Posts