|

Har du pladsproblemer?

Hvis du oplever pladsproblemer på den ene eller anden måde så læs med her. Det kan nemlig være, at en pavillon er løsningen på dine problemer.

Hvis du mangler mere plads til et midlertidigt kontor, så kan du leje en pavillon som et kontormodul. Hvis du arbejder i en børnehave, hvor I mangler plads, så er en pavillon måske også en mulighed for at få mere indendørsplads. En pavillon kan også afhjælpe problemet med for små klasselokaler, hvor en pavillon kan være en midlertidig løsning på et pladsproblem for skoler og andre uddannelsesinstitutioner.  

Pladsproblemer er oftest ikke bare noget, som man løser fra den ene dag til den anden. Men med en pavillon kan du få en midlertidig løsning, som også er holdbar i en længere periode, hvor der er behov for ordentlige faciliteter og et godt indeklima, imens den permanente løsning på pladsproblemet bliver udtænkt.   

Den perfekte midlertidige pladsløsning

Det er oftest ikke fordi man tænker en pavillon som en optimal pladsløsning, da det tit er noget, som mange forbinder med en byggeplads, hvor arbejderne har kontorer eller hygiejnefaciliteter i pavillonerne. Men hvor mange har egentligt været inde i en pavillon? Der er ikke mange mennesker, der ved hvordan sådan en pavillon ser ud indeni. Derfor er en pavillon heller ikke den første løsning på pladsmangel, som mange kommer i tanke om. Men når først du står inden i en pavillon, så glemmer du, at det ikke er en rigtig bebyggelse med fundament og mursten. Al indmad er lig et rigtigt hus for familien, der bygger om, et rigtigt kontor for virksomheden, der har pladsmangel og et rigtigt legerum for institutionen, der mangler indendørsplads, som børnehavebørnene kan boltre sig på.

Lej eller køb en pavillon

Hvis pavillonen er en midlertidig løsning, tilbyder Mobilhouse A/S leje af pavillon til flere forskellige formål. De leverer pavilloner til hele Danmark. De sælger også pavilloner til mere permanente løsninger, hvor det også er muligt at få speciallavet sin pavillon til netop sine behov. De rådgiver også om hvad den bedste løsning på dine pladsproblemer, kan være og hjælper dig med at se muligheder frem for begrænsninger.

Similar Posts