Boligkøb – Skal man søge rådgivning hos en boligadvokat?

Hvad kan en boligadvokat rådgive om?

Ejendomsmægleren er sælgerens mand, hvorimod boligadvokaten er i dit ringhjørne og er din sparringspartner under et boligkøb. Boligadvokater er erfarne med køberrådgivning, boligkøbets faser samt eksperter i at håndtere alle de juridiske spørgsmål vedrørende et boligkøb. Boligadvokaten hjælper dig med at tegne ejerskifteforsikring, nærlæse tilstandsrapporten og meget mere. Det kan især være en tryghed for dig, som er førstegangskøber at søge rådgivning hos en boligadvokat, hvis du vil have ro i maven under hele boligkøbet. Der findes boligadvokater over alt i Danmark lige fra Midtfyn til Skagen. Find en boligadvokat som forstår dine behov og situation som boligkøber.     

5 gode råd inden køb af bolig

  • Undersøg hvor meget du kan købe for. Du kan oftest købe for 2,5-3 gange din husstands bruttoindtægt.
  • Beliggenhed er også vigtigt! Boligpriserne er oftest højere i byerne kontra i yderområderne, dog skal du også tage højde for transporttid, som både kan komme til at koste tid og penge i længden.
  • Mærk efter hvad du ønsker i forhold til at være husejer. Vil du bruge tid på renovering, eller vil du helst eje et hus, hvor vedligeholdelse er minimal.
  • Overvej hvad dit behov er både nu og på sigt, så du køber et hus, hvor der er plads til dine hobbyer, samt at du eventuelt kan stifte familie .
  • Sidst er det vigtigt at undersøge finansiering og overveje, om det er nu, du skal købe.

Similar Posts