Kan botox behandling hjælpe på ens rynker?

Om du ser mange amerikanske Reality-programmer eller er lidt nysgerrig på at gøre noget ved de tiltagende rynker, har du nok hørt om det kemiske stof botox. Det bliver sprøjtet ind i hoved og røv og alle kropsdele derimellem – en alment anerkendt metode, som kan hjælpe på ens rynker. Og svaret er meget simpelt: når din hud bliver mere brugt og får flere vanlige sammentrækninger, vil du opleve, at der på et tidspunkt kommer rynker. Samtidig er det også en naturlig proces, fordi huden bliver svagere og svagere. Her findes der så flere muligheder for at modvirke eventuelle rynker, og her kommer botox ind i billedet.

Når du får botox, bliver stoffet i gasform sprøjtet ind under huden og lammer nervecellerne. Efter et par dage kan du tydeligt se, hvordan huden er blevet pænere og mindre rynket. Selve botox behandling er desuden ikke særlig tidskrævende. Du kommer ind, får renset dit ansigt, og så bliver stoffet sprøjtet. Det tager højst et kvarter. Hvad du så skal gøre, er at vente. Stoffet tager tid for at virke optimalt – typisk går der maks. 2 uger. Holdbarheden er rimelig høj: stoffet kan typisk holde sin virkning i 6 måneder. Så en botox behandling kan hjælpe dig, hvis du har brug for at se dig selv frisk igen.

Er der bivirkninger ved at bruge stoffet? Svaret er måske. Nogle mennesker kan opleve, at deres øjenbryn eller ansigt måske vil hænge lidt i uheldige tilfælde. Dog er det en effekt, som forsvinder igen, når botox behandlingen ikke længere har en effekt. Bor du i Risskov eller Århus, kan du få en botox behandling tæt på dig og uden den store frygt for, at operationen vil gå galt. Kontakt dem i dag for et godt tilbud.

Similar Posts