|

Fordele ved leasing af en brugt bil

Brugtvognsleasing – hvad er det?

Da der gennem de senere år i Danmark har været en stor efterspørgsel på privatleasing, er der nu så mange leasingbiler i spil, at det nu også er muligt at lease brugte biler.

Konceptet med at lease en brugt bil kendes også som brugtvogsnleasing eller releasing.

Det er oftest private, der benytter sig af releasing, men efterhånden ser flere og flere virksomheder også fordelen i konceptet, hvorfor der også foregår en del erhvervsleasing med brugte biler.

Ofte er biler, der bruges til brugtvognsleasing blot et par år gamle og er altså langt fra slidte eller med tydelige brugstegn, så du vil stadig have oplevelsen af at køre rundt i en lækker ny bil – bare til en helt andet pris.

Mange fordele ved at lease en brugt bil

Hvad end det er til privat- eller erhvervsleasing, kan der være mange fordele ved at gøre brug af leasing. For blot at nævne et par af fordelene ved at lease en brugt bil, kan du blandt andet overveje følgende:

  • Når du leaser en bil, skal du ikke være bekymret for, om den taber værdi, da det ikke er din egen investering, du kører i.
  • Ud fra lyst og behov har du mulighed for at skifte din bil ud med jævne mellemrum
  • Du betaler månedligt for leasingen af din bil. Det vil sige, at du ikke behøver tage et større lån for at kunne betale et engangsbeløb, og du kan på samme tid tilpasse din leasingaftale, så den præcis passer til dig, skulle der komme en periode, hvor du ikke længere har behovet for billeasing.
  • Andre ting, der generelt er forbundet med billeasing, såsom inkluderet service, ingen hæftning for skader og vedligeholdelse samt den økonomiske tryghed, der er forbundet med denne fleksible måde at have bil på.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du er i tvivl om din leasingaftale eller har andre spørgsmål vedrørende leasing af en brugt bil, kan du altid kontakte Dansk Bilforhandler Union for rådgivning og sparring. DBFU hjælper dig også gerne med at finde en god forhandler nær dig, der tilbyder leasing.

Similar Posts