Den bedste hjemmepleje på Fyn

Når tiden er inde til hjemmehjælp til ældre, så har vi før blevet præsenteret for mindre gode forhold til de som skal hjælpes. Står du og har et familiemedlem, som skal have hjemmehjælp, eller er du netop selv denne person, så bør du læse med videre her. Nye undersøgelser viser nemlig, at de færreste ældre ved at du frit kan vælge privat hjemmehjælp.

Sammen kan vi skabe større bekendtskab

DI (Dansk Industri) meddeller at hele 30% af ældre ikke vidste den mindste smule og muligheden for en privat leverandør, når det gælder hjemmepleje. Det tager hurtigt friheden fra den befolkningsgruppe, og fratager dem samtidig valget for selv at vælge, hvorvidt man ønsker kommunal eller privat hjemmehjælp. Sammen skal vi sprede budskabet, om muligheden for privat hjemmehjælp til de som ønsker det.

Fritvalgsopsparing kan hjælpe dig med udgiften

Har du været ansat under en overenskomst i en længere periode i løbet af dit erhvervsliv. Så står du inde med en fritvalgsopsparing, som kan hjælpe dig med udgifterne ved en privat hjemmehjælp. En procentdel af din løn sættes ind på en konto, hvor du senere i pensionsalderen kan benytte dig af pengene. Penge skal dog igennem en SKAT-betaling, før de går ind på din respektive konto.

Hjemmepleje på Fyn

Er du bosiddende på Fyn og er i søgelyset efter privat hjemmepleje på Fyn, så findes der flere forskellige muligheder, som vil tilfredsstille dine ønsker. Fyns Hjemmepleje udøver deres services i døgnet 24-timer og står altid parate til at hjælpe og behage de ældre, som mangler hjælpen i hverdagen. Kontakt derfor din private hjemmehjælper i dag, og tag en uforpligtende snak, inden du vælger at gøre brug af en hjemmeplejer.

Similar Posts