Lederskabsudvikling hos Diana Lindegaard

Når du skal styrke dit personlige og profesionelle lederskab er der et hav af forskellige kurser. Nogle virker, andre ikke. Hvordan finder du så ud af hvilket du skal investere i? Det har vi fundet ud af for dig. Vi har fundet et godt lederudviklings forløb i københavn. Kurset udbydes af Diana Lindegaard. Kursets opbygning er som følger:  Forløbets første session bruges til kortlægning af dit lederskab og dine forventerninger til forløbet. Der bliver arbejdet med dine udviklingsområder, disse udviklingsområder begrænses ikke til dit professionelle liv i og med at dit private liv er en del af din person. På første session stilles der skarpt på de områder, du ønsker forbedret. Der er ingen grund til at spilde krudt på de områder der fungerer optimalt i forvejen.

Lederudvikling hos Leadship tager altid udgangspunkt i dig, din hverdag og DINE ambitioner. Med basis og udgangspunkt i dine mål, udformer vi i fællesskab nogle øvelser, som du afprøver i hverdagen.

Du kan kombinere et lederudviklings-forløb med en talenttest. Diana Lindegaard tilbyder nemlig en talenttest, som udgøres af 34 talenter fordelt i fire følgende undergrupper:

Tænkende talenter, som går ud på hvordan du som person bearbejder og behandler input.

Stræbende talenter: Det er de tankeprocessor, og den tankevirksomhed du gør dig inden handlinger.

Påvirkende talenter handler om de tankeprocesser du gør for at motivere andre og sidst men ikke mindst er der de relaterede talenter, som går ud på hvordan du skaber relation til andre. ” ”Dine  kompetencer er et produkt af  dit  talent, viden og erfaring.
Hvis ikke talentet er tilstede, vil kompetencen aldrig blive mere end middelmådig. Har du  det medfødte talent, kan du tilegne dig viden og erfaring og derved opnå excellente kompetencer”

Similar Posts