Derfor skal du tage på kunstudstillinger med dine børn

Er du forældre går du helt sikkert op i at være en god forældre og give dine børn de bedste forudsætninger for at vokse op og blive nysgerrige og kritisk tænkende. Men hvordan gør man det? Det lyder svært, og når dine børn er små, foregår der så mange forskellige ting. Men en ting du kan gøre er, at tage dine børn med på museum eller kunstudstilling.

Tag dine børn med på museum

Når du tager dine børn med på museer og kunstudstillinger allerede i en tidlig alder, lærer du dem om kultur, kunst, kreativitet og fordybelse, og det vil samtidig være med til at stimulere deres nysgerrighed og kritiske sans. Alt i alt vil det gøre rigtig mange gode ting for dit barn.

Museum behøver heller ikke være kedeligt

I dagens Danmark behøver en museumstur eller et besøg på et kunstmuseum på ingen måde at være kedeligt – heller ikke for små børn med meget energi. Der findes mange forskellige museer og kunstudstillinger rundt omkring i Danmark, hvor der er tænkt på, at det også skal være hyggeligt for børnene at komme på besøg. Der er fx forskellige aktiviteter undervejs, så læring om kultur, kunst og kreativitet på ingen måde behøver at være kedeligt.

Tag dine børn med til udstilling på Børglum Kloster

Mangler i noget af lave en weekend, kan du eksempelvis tage din børn med på kunstudstilling i Nordjylland på Børglum Kloster. Børglum kloster byder på over 15 forskellige spændende udstillinger, som I kan bruge timevis på at udforske sammen. Her kan I blandt andet få et indblik i, hvordan munke har levet på klosteret igennem årene, og I kan fx besøge den gamle klosterkirke, som er næsten 1000 år gammel. Til de mindre børn er der en juleudstilling med julemandens værksted og julemandens stue, som er kendt fra julekalderen Ludvig og Julemanden. Tag et smut forbi klosteret og giv dine børn kultur, kunst og kreativitet, så deres nysgerrighed og kritiske tænkning kan blive stimuleret. De vil helst sikkert være trætte, når i sidder i bilen på vej hjem.

Similar Posts