Hvad er en ledhejseport og hvilke fordele er der ved dem?

Hvad er en ledhejseport?

Ledhejseporte er hejseporte til f.eks. garagen, som er opbygget af en isolerende skumkerne, som giver en isoleret garageport. Ledhejseporte bliver også kaldet aluporte, og de findes i forskellige størrelser, farver, designs mm., der gør dem et virkeligt blikfang!

Hvad er fordelene ved en ledhejseport?

Ledhejseporte har mange fordele. De kan bruges til alle typer garager og er især perfekte til opvarmende garager, da hejseporten er isolerende. Det sørger for at varmen ikke slipper ud og den kolde luft trænger ind. Med en ledhejseport får du også maksimal udnyttelse af din garageplads, da porten skubbes lodret op under loftet. Ledhejseporte er af høj kvalitet og giver mere sikkerhed, da de altid er 100% lukket, når de er det. De findes i utroligt mange designs og varianter og kan alt fra lukke og åbne per automatik til at have indbygget lys, døre, låger mm.

Hvad er forskellen på en ledhejseport og en vippeport?

Vippeporten er en klassisk og billigere løsning, hvor du selv vipper porten op. Den fylder dog meget mere foran garagen, når den vippes op, og derfor skal du også passe på med at stille ting i nærheden af portens ydre side, når du skal åbne den op. Vippeporten er dog ikke ligeså avanceret og teknologisk drevet, og er altså blot en simpel løsning, hvis du mangler en port. Ledhejseporten er dog mere moderne og kan tilpasses lige den æstetik, der passer din smag, og dens funktionelle design og teknologi giver bedre pladsudnyttelse og sikkerhed.

Få rådgivning af professionelle

Hos Larsen Porte kan du få rådgivning af eksperter, der ved alt om porte. Her kan du få rådgivning og hjælp til at finde en ledhejseport eller lignende til dine behov, økonomi og meget mere, hvis du er tvivl om dit valg af porte.

Similar Posts