Anmeldelser af øjenlågsoperationer

Hos Center for Øjenlågskirurgi er vi et team af engageret medarbejdere, som ønsker at skabe den bedste øjenklinik i Danmark. Vores øjenlæger har hvert deres speciale og er enormt dygtige og kvalificerede til deres arbejde. Vores kære Speciallæge Niels Rath er en af de mest erfarne øjenlågskirurger i Danmark, og han har udført hele 14.000 øjenlågsoperationer i sin karriere. Speciallæge Marcus Diamant er Ph.d. og forfatter/medforfatter på over 60 videnskabelige artikler i internationale tidsskrifter, og Speciallæge Carsten Øgård er specialist i grå stær kirurgi, hvor han har udført mere end 6.000 operationer i Danmark. Du er altså i gode hænder, når du bliver behandlet hos os!

Hvad siger vores kunder om øjenlågsoperationer?

Vores kunder på tværs af aldre er alle enormt tilfredse med deres indgreb. Silje, på 21 år, har f.eks. fået fjernet løs hud fra øvre øjenlåg, og erfarer følgende:

”Har lidt af hovedpine og tunghedsfornemmelse omkring øjnene i flere år. Øjenlågsoperationen fik disse gener til at forsvinde helt, og samtidig ser jeg meget bedre ud når jeg kigger mig i spejlet nu. Et meget smukt resultat. Stor ros til teamet på Center for Øjenlågskirurgi”.

Vores kunder er altid tilfredse og glade for resultaterne, og det afspejler sig altså i deres øjenlågsoperation anmeldelser. Sven Aage, på 54 år, erfarer også følgende:

”Effektiv og professionel øjenoperation med et fantastisk resultat, som har givet betydelig bedre livskvalitet. Serviceminded og indlevende personale. Absolut anbefalelsesværdigt”. Vi er altid glade for at kunne hjælpe, og mærke glæden på kunderne!

Fortryder vores kunder indgrebet?

Vi har aldrig erfaret en kunde, der har fortrudt sin øjenlågsoperation hos os. De har altid været positivt overrasket over effekten af operationen, og hvor nemt det var at komme igennem det helt uden komplikationer og til gode priser. De erfarer altid et professionelt, serviceminded og kvalitetsrigt personale, som vi er glade for, de gerne vil anbefale til andre!

Similar Posts