Psykologhjælp i Holbæk hos Bine Sørensen

Før i tiden var det mere tabubelagt at have psykiske problemer eller at gå til psykolog. Dette har heldigvis ændret sig, og selvom vi stadig er langt fra at være i mål med hensyn til stigmatisering af psykiske problemer og lidelser, er det dog langt mere normalt og accepteret at gå til psykolog i dag.

Der kan nemlig være mange årsager til gerne at ville tale med en psykolog, og behovet behøver ikke nødvendigvis at udspringe af traumatiske oplevelser. Mindre – og andet – kan også gøre det. For mange kan det nemlig virke enormt lettende at tage med en uvildig person om forskellige problemstillinger, man står overfor, og netop dette kan være med til at skabe perspektiv på den enkeltes situation.

Psykologhjælp i Holbæk

Bine Sørensen, der er en erfaren psykolog i Holbæk, tilbyder blandt andet sin hjælp i form at parterapi, kropsterapi og almindelig psykologisk terapi.

Bine Sørensen tilbyder støttende samtaler, der kan hjælpe dig ud af kriser og problemstillinger. Fokus er på at hjælpe dig som klient med at finde glæde og ro i dit liv, og det er her terapien tager sit udgangspunkt. Målet er at gøre dig bedre til at navigere i og mærke efter, hvordan du har det.

Kropsterapi i Holbæk

De fleste kender det, at kroppen udsender bestemte signaler som reaktion eller symptom på psykologiske problemstillinger, stress eller andet. Dog er det ikke altid lige til at forstå, hvad kroppen kommunikerer eller hvad, der skal til for at løse knuden i maven.

Kropsterapi gør det muligt at forstå kroppens signaler, og netop denne kommunikation krop og sind imellem hjælper Bine Sørensen dig igennem. Besøg klinikken, der er centralt beliggende i Holbæk og få hjælp til at forstå din krops signaler.

Similar Posts