|

SLIDSTÆRKE TRÆNINGSGULVE

Er du på jagt efter et træningsgulv til et fitnesscenter eller træningsrum, er du kommet til det rette sted. Danske ErgoFloor har specialiseret sig i produktion og levering af gulv til træningsrum, og med deres brede viden og erfaring står de altid klar til at levere den rette løsning til dine behov.

VÆLG DET RIGTIGE TRÆNINGSGULV

Skal du have fat i et nyt gulv til dit fitnesscenter eller lignende, er det vigtigt, at du får valgt det rette. Her skal du tage højde for, hvilken specifik type træning, der skal dyrkes i det rum, du leder efter gulv til. Det har nemlig afgørende betydning for typen af gulvet. Skal der dyrkes fitness på maskiner eller frivægtsløft, vil gummifliser være et oplagt valg.

Når du vælger det mest optimale gulv, vil det være tilpasset den træning, der dyrkes, og det vil give brugerne en bedre totaloplevelse. Samtidig giver det rette gulv den helt rigtige støtte, skridsikkerhed og støddæmpning, hvilket øger sikkerheden for de forskellige brugere af træningsanlægget.

VÆLG ERGOTILE GUMMIFLISER

Leder du efter det perfekte gulv til fitness- eller træningscenter er ErgoFloors egenproducerede gummifliser, ErgoTile QUAD, et oplagt valg. Gummifliserne fås i forskellige varianter, som alle er både stød-, støj- og vibrationsdæmpende. Det gør det til et alsidigt gulv og et sikkert valg til næsten enhver anvendelse, så du kan skabe de mest optimale forhold til at dyrke flere forskellige typer træning, herunder fitness, frivægtstræning og crossfit. 

Similar Posts