|

Gode råd når katten skal til dyrlæge

Når katten skal til dyrlæge, kan det nogle gange være sværere end forventet. Da katte er nogle territoriale væsner som ikke værdsætter at forlade deres trygge sted, så opleves katten oftest som værende aggressiv og vrissende, når den kommer i katte buret. De er forberedt på det værste, og kan derfor være enten utrygge ved situationen, eller virke aggressive.

Heldigvis findes der nogle nemme og enkelte råd, du som katteejer kan følge for at give din kat den bedste oplevelse, når dyrlægen skal besøges.

Spørg efter hjælp hos de professionelle

Det er ingen skam at bede om hjælp hos dyrlægen. Husk på de er veterinæruddannede personer, som har stor erfaring, når det gælder håndtering af urolige dyr. De kender til små tips og tricks, som gør hele besøget mere behagelit for både dig og din kat. Det kan også være en god ide at besøge dyrlægen med små jævnelige mellemrum. Det øger kendskabet mellem din kat og særligt også din dyrlæge.

Gør besøget så genkendeligt som muligt

Katte er kløgtige dyr og forstår besøget hos dyrlægen ikke er et positivt besøg. Sørg derfor for at benytte transportkassen til andet end blot besøg hos dyrlægen. Det gør at katten ikke altid ser transportkassen, som værende et besøg hos dyrlægen.

Blandt de anbefalede klinikker

Flere klinikker i Danmark har stor erfaring med urolige dyr og håndteringen af dem. Blandt disse klinikker findes Dyrklinikken Viby. De har i mange år håndteret, rådgivet og reddet katte i alle tænkelige situationer og forskellige slags adfærd. Står du og mangler en dyrlæge til katten i nærtliggende område til Roskilde, så kontakt dyrlægeklinikken i Roskilde Dyreklinikken Viby.

Similar Posts