Kom af med rotter på loftet og i hjemmet

Har du rotter på loftet?

Vi kender alle den velkendte vending om at have rotter på loftet som et udtryk for, at man er ved at blive skør. Hvad vi måske ikke altid tænker på, når det kommer til overførte betydninger og ordsprog, er at der faktisk er en smule sandhed i dem. Rotter på loftet i bogstavelig stand kan nemlig godt gøre en lidt skør. Rotter på loftet eller i hjemmet er et stort problem, som kan være svært at vide, hvordan man løser. Derfor gør det faktisk en lidt skør, hvis man ikke ved, hvordan man skal få de kræ til at forsvinde ud af ens hjem igen.

Sådan bekæmper du rotter i hjemmet

  1. Bekæmp rotter med fælder: Opsæt rottefælder de steder, hvor du kan høre rotter, eller hvor du kan se efterladenskaber fra rotterne, eksempelvis på loftet. Du kan få rottefælder af din kommune.
  2. Når du har sat fælderne op, så skal du sikre dig, at rotterne ikke kan komme ud af huset igen, så er der nemlig større sandsynlighed for at fange dem.
  3. Bekæmp rotter med gift: Du må ikke selv lægge gift ud. Det SKAL en skadedyrsbekæmper gøre. Gift anbefales kun som den sidste udvej, hvis fælder ikke virker.

Derudover er det også altid en rigtig god idé at forebygge rottebesøg ved at sikre sig på sigt, at rotter ikke kan komme ind i hjemmet igen. Det kan bl.a. ske ved at installere rottespærrer i kloaksystemet. Husk også, at hvis du har rotter i hjemmet, har du pligt til at indberette det til din kommune.

Bekæmp rotterne hurtigt

Rotter formerer sig rigtig hurtigt, så hvis du har det mindste tegn på rotter i hjemmet, er det med det samme, at de skal bekæmpes, inden problemet bare vokser og vokser! De forsvinder nemlig sjældent bare af sig selv, så tag affære med det samme.

Similar Posts