Spar penge og skån miljøet

Med en Toshiba varmepumpe udnytter du en energiform, der for det første er vedvarende – og som også er en naturlig form for energi. Med en varmepumpe har du altså en effektiv og miljøvenlig måde at opvarme din bolig. Et gammelt oliefyr producerer utroligt meget forurening. Faktisk flere tusind kilo pr. år. Derfor er det en rigtig god idé at udskifte det gamle oliefyr med en mere bæredygtig løsning som f.eks. en god varmepumpe.

Vi kan anbefale varmepumperne fra Toshiba, fordi de kan give dig en besparelse på op til 60 % – selvfølgelig afhængig af din nuværende energiløsning. Varmepumper fra Toshiba fås i forskellige varianter som f.eks. luft til luft- og vand til luft-modeller samt klimaanlæg. Det betyder, at du har mulighed for at vælge en varmepumpe, der passer til din bolig.

Vælg varmepumpe efter dine omgivelser

Du bør vælge et varmeanlæg, der passer til dit hus. Hvis du f.eks. også overvejer et pillefyr, der ses som en af den mest miljøvenlige opvarmningsmetoder, skal du være opmærksom på, at fyret vil kræve meget plads – og kræver også en del arbejde. Fjernvarme og naturgas er ikke altid muligt at anskaffe i alle boliger.

En varmepumpe er derimod en løsning, der kan monteres i stort set alle boliger, som er velisolerede. Er huset ikke godt isoleret, vil det naturligvis have en betydning på din årlige varmebesparelse – og hvor effektiv du vil opfatte varmepumpen.

Skip fristelserne og vælg en langtidsholdbar løsning

Man kan måske blive fristet til at anskaffe sig en energiløsning inden for naturgas, fordi den slags opvarmning hurtigst betaler sig af. Her er en varmepumpe en løsning, der tager lidt længere at tjene ind. Vi kan dog anbefale varmepumper over gasfyr, fordi varmepumpen er mere klimavenlig – og det er derfor en investering, som er det hele værd.

Er du i tvivl om, hvilken slags varmepumpe der egner sig bedst til din bolig? Så kan vi anbefale dig at tage kontakt til din lokale energivejleder eller varmeinstallatør. Her kan du med garanti hente en masse inspiration og få vejledning til det rette valg.

Similar Posts