Fordele ved fitness

Hvorfor motion?

Det er jo umuligt at adskille mennesket og motion – tænk over det! Bevægelse er helt fundamentalt for menneskets væsen, og konceptet træning trækker på en lang tradition helt fra antikken. Vi elsker at bevæge os, og er endnu gladere, når vi ser og mærker fordelene ved at bevæge os. Vores helbred er jo helt afgørende for vores velvære, og daglig eller ugentlig fokuseret, seriøs træning, bringer en masse fordele, såsom: styrker krop og knogler, øger energiniveauet, styrker hjerte og lunger; giver mere selvtillid, fleksibelt tidsskema (du kan jo træne, lige når det passer dig); det kan være en god og produktiv social eller individuel hobby; mindsker risici for kroniske sygdomme og meget mere… så tag at få rystet kroppen og mærk forskellen!

Motionscenter eller hjemmetræning?

Der både fordele og ulemper ved enten at træne derhjemme eller i et motionscenter, men det afhænger fuldstændigt af dig og dine mål! Hvis du bare vil holde kroppen i gang, kan du sagtens klare træningen derhjemme og spare tid ift. transport, eller hvis du bare godt kan lide at være alene! Det er dog en god idé at udvide dit repertoire af redskaber, sådan at du kan få en mere varieret træning, der altid er spændende og udfordrende!

For den der dog tager træningen lidt mere seriøst, er motionscenteret helt afgørende. Her kan du nemlig få professionel vejledning, hvis du skulle have brug for det, og ellers er der adgang til alle træningsredskaber du kan forestille dig, sådan at du kan komme godt omkring alle dine træningsbehov. Her kan der løftes både let og tungt, med frie vægte eller maskiner; der er plads til cardio og cykeltræning; der er hold træning, hvis man har lyst til det, og meget mere! Ellers er det jo også fedt at møde andre, der træner!

Støt dit lokale motionscenter

Det er også bare fedt at støtte dit lokale motionscenter, så skulle du bo i Silkeborg, er der et lige for dig! Them Hallerne er et moderne fitnesscenter, som nok skal holde dig i gang!

Similar Posts