Skal du have hjælp til at bygge nyt hus?

Hvad skal du huske, når du skal bygge et nyt hus?

Inden du beslutter dig for, hvorvidt du vil bygge et nyt hus eller renovere det gamle, er det altid vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor mange penge du har til rådighed til projektet.

Hvis du har begrænsede midler til rådighed, kan det være en god ide at holde sig til en renovering, da du herved ikke behøver at renovere hele huset på samme tid. Hvis du derimod råder over lidt flere midler, kan du vælge at bygge et nyt hus.

3 gode råd til, hvis du vil bygge nyt hus

Her er nogle gode råd, hvis du vælger at bygge et hus fra bunden:

  • Undersøg lokalplanen, inden du vælger grunden
  • Vælg et anerkendt typehusfirma
  • Gør brug af advokat og ekstern byggesagkyndig

Ved at undersøge lokalplanen på forhånd sikrer du, at der ikke opstår nogle overraskelser, som du ikke havde tænkt ind i byggeprojektet såsom f.eks., at der ikke må bygges i flere plan eller facaden skal have en specifik farve.

Hvis du vælger et anerkendt typehusfirma sikrer du, at virksomheden med stor sandsynlighed har god økonomi, og processen kommer derfor ikke til at gå i stå undervejs pga. dårlig likviditet hos typehusfirmaet.

Ved at gøre brug af en advokat eller ekstern byggesagkyndig sikrer du også at få en second opinion på det pågældende problem.

Kontakt en professionel tømrer

Når det kommer til byggearbejdet, skal du, hvis du ikke besidder en håndværker-baggrund, i kontakt med en kompetent tømrer.

Hvis du bor i Silkeborg området, er det meget nærliggende at vælge en dygtig tømrer fra Silkeborg.

Similar Posts