Sådan får du plads til alle dine gæster

Står du overfor en af livets store fejringer og har et ønske om at invitere så mange som muligt af dem, du holder af? Så finder du i dette indlæg tips til, hvordan du får skabt plads til alle dine gæster uden at gå på kompromis med hverken komfort eller gæstelisten. Du vil også få råd og vejledning til, hvad du skal huske at skabe plads til såsom et gavebord og andre småting, der nemt kan glemmes midt i forventningsglæden. Det vigtigste er, at du og dine gæster får en uforglemmelig dag, hvor der er plads til at udleve alle de glæder, der normalt hører sig til fejringer.

Borde, stole, albuerum og dansegulv

Når du først har fundet en lokation til din fest, hvad end der er tale om telt i haven, dine forældres sommerhus eller et forsamlingslokale i nærområdet, er det tid til at finde borde og stole. Medmindre du har valgt et forsamlingshus, er der formentlig ikke borde og stole nok til alle dine gæster på lokationen. Her er gode råd heldigvis ikke dyre. Der findes et væld af services, der tilbyder bordudlejning og stoleudlejning netop til sådan nogen kniber, så du nemt og effektivt kan finde en stol til hver gæst. Når du har fundet borde og stole nok til alle dine gæster, skal du være opmærksom på opsætningen. Der skal være albuerum, og det skal ikke være besværligt at komme ud på grund af de andre siddende gæster. Derudover er der ingen, der kimser ad et dansegulv, så prøv at skabe plads til det i din opsætning.

Her er de ting, du har glemt at skabe plads til i din plan

Det er besværligt at planlægge en stor fest med mange gæster, og sådan er det bare. Her er nogen af de ting, som man ofte glemmer, når bordudlejningen og stoleudlejningen endelig er ankommet med godterne:

  • Der skal være plads til at serveringspersonale kan komme rundt mellem jer eller plads til nemt at gå op til en buffet
  • Du skal have et gavebord og eventuelt også et barområde
  • Hvis du skal have livemusik, skal der være god plads til dem. Der er ikke nogen, der gider sidde lige om ad stortrommen.
  • Der er STOR forskel på, hvor mange der kan sidde om et rundt bord kontra et aflangt. Hav det in mente.

Har du styr på dette, så kan det ikke gå helt galt med din store fejring. God fest!

Similar Posts