Lækkert mad til dine gæster
God mad er lig med hygge
Oftest samles vi med venner og familie omkring et bord med alverdens lækker mad og drikke. Vi hygger os til langt ud på aftenen. Især når vi selv er vært, vil vi gerne forkæle vores gæster med det bedste af det bedste inden for madlavningens verden og give vores gæster en kulinarisk oplevelse, de sent vil glemme. Vi vil også gerne helst overgå det sidste besøg, hvor alle gæster roste den panna cotta, som Thomas havde lavet, til skyerne. Derfor bestræber vi os altid på at lave lækker mad til vores gæster.
Planlæg din middag
Hvis vi skal overgå Thomas, skal vi i gang med at tænke kreativt. Vi skal både servere en lækker forret, hovedret og dessert. Vi skal finde den rette opskrift, vi skal planlægge indkøb af råvarer, og vi skal tilrettelægge, hvornår kødet skal i ovnen, og om alle grøntsager kan forberedes dagen før, så der er mere tid at gøre godt med på selve dagen. Der er så mange elementer i at invitere folk til mad. Men vi gør det gerne, fordi god mad er lig med hygge. Dog bør du altid overveje, om du gaber over for meget. Lav derfor altid mad efter dit ambitionsniveau, så du ikke ender med at brænde hele køkkenet ned i stedet.
Gider du ikke stå for det hele selv?
Hvis du ikke gider stå for det hele selv, fordi du ved, hvor stressende det kan være. Så kan du invitere på restaurant og få en med garanti endnu bedre oplevelse, uden at du har skulle røre en finger selv. Du slipper for både planlægning, madlavning og opvask, hvor du derimod får mulighed for at være nærværende overfor dine gæster, fordi du sidder med ved bordet frem for at stå i køkkenet.