Sådan kan psykologhjælp styrke dig

Hvis du oplever, at du har det skidt, kan det være værd at tage en time hos en psykolog. Psykologer er normale mennesker, bortset fra at deres job er ikke at putte dig i en kasse – i stedet er deres job mere at lytte. Ofte vil mange problemer og sammenhænge give meget mere mening ved at udtrykke dem foran et andet menneske, som ikke dømmer dig, men opfordrer dig til at grave dybere for at forstå, hvorfor du har det som du gør.

Mange tænker, at psykologhjælp er en modedille, og der ikke er noget særligt galt med en selv. Der tager du fejl – psykolog og psykologhjælp er blevet populært, fordi flere er ved at indse, at de faktisk kan arbejde med sig selv i stedet bare at leve med sine fejl uden at forstå dem. Alle har fejl, men det er et problem for dig, hvis dine fejl trumfer den personlighed, som også ligger inden i dig.

Her kommer Hanne Bine Sørensen ind i billedet. Hun er en psykolog, som har klinik bl.a. i Holbæk. Her anvender hun kropsterapi til at finde ud af, hvad der foregår i krop og sind. Det betyder, at du både mærker din krop og kommer i bedre kontakt med den. Ideen med kropsterapi er, at hvis dit sind skal være stabilt, skal der også være balance i kroppen, og hvordan du mærker den.

Hvis du bor i Holbæk, kan du overveje at tage til Hanne Bine for en prøvetime. Her sørger hun for at skabe et trygt rum, så du kan få plads til at tale om de ting, som du finder vigtige. Ud fra dine oplevelser laver Hanne Bine et forløb, så du kan opleve en form for fremskridt i din personlige udvikling. Hanne Bine er et godt valg, hvis du leder efter en psykolog i Holbæk.

Similar Posts