Hvilke kontaktlinser skal du vælge?

Uanset, om du er ny eller erfaren i kontaktlinse-verdenen, så kan det være svært, irriterende og frustrerende at finde de helt rigtige kontaktlinser til dig. De findes i et utal af forskellige tykkelser, blødhedsniveauer og fugtegenskaber og meget mere. Står du i det irriterende hul lige nu, hvor det at finde de rigtige kontaktlinser til virker umuligt? Så frygt ikke! Du får her lidt baggrundsviden, om kontaktlinsen positive og negative sider, samt hvilke forskellige typer linser du kan finde hos optikeren.

Kontaktlinser eller briller til hverdagen?

Det kan være en svær beslutning at beslutte sig, om hvorvidt ønsker om briller eller kontaktlinser til hverdagen vægtes højest. Brillerne giver ansigtet karakter, og sørger samtidigt for at du ikke skal stå og fedte med kontaktlinserne hver morgen og aften. I kontaktlinserne får du til gengæld den frie bevægelighed ved ikke at have briller i vejen i fysiske aktiviteter i hverdagen, og samtidig slipper du dit smukke ansigt løst og frit. Ønsker du at gøre brug af kontaktlinserne til hverdag, så er det vigtigt at finde de rigtige linser til dig.

De forskellige kontaktlinser

Kontaktlinser fås i 1-dags, 14-dags of 30-dags linser. Du kan få meget mere rådgivning hos din lokale optiker i forhold til, hvilket valg passer bedst til dig af de følgende. Udover det, så sælges de ofte i kategorierne: Bronze, Sølv, Guld og Platin. Forskellen på de forskellige udgaver, varierer i form af kontaktlinsen blødhed, fugtegenskaber, komfort, klare hvide øjne og flerstyrke.

Besøg din optiker og find det rigtige par

Ovenfor har du guidelines til valget af det rigtige sæt af kontaktlinser til dig. Besøg din lokale optiker, således du sikrer at du får valgt det helt rigtige sæt til dig med professionel rådgivning. Det er ikke en accessoires, men noget du skal bruge hver dag. Så sørg nu for at finde det rigtige. 

Similar Posts