Parterapi København med Mette Rosenvel

Hvad gør du, når du har brug for hjælp til dit parforhold? Du bliver præsenteret med følgende muligheder:

  1. Du forsøger at løse problemerne i parforholdet selv sammen med din partner på en konstruktiv måde uden ekstern hjælp
  2. Du tager til parterapi i københavn.
  3. Du giver op på parforholdet.
  4. Du prøver at tage til en psykolog

Det er som udgangspunkt rigtig fint. Hos redaktionen ville vi dog til enhver tid anbefale Mette Rosenvel fra Pressense.dk. Hun er ekspert på området og ved lige, hvordan hun skal vejlede dig/jer til et bedre og sundere parforhold.

Genfind kontakten i jeres parforhold

Mette kan hjælpe med at genfinde kontakten og nærheden i jeres parforhold. Hun kan hjælpe med at give en forståelse overfor de dyberliggende årsager til konflikterne i parforholdet. I kan med hendes parterapi få hjælp til at bryde de negative mønstre, kommunikere respektfuldt med hinanden, få glæde og tryghed tilbage i daglig dagen, bruge parforholdet som et personligt udviklingsredskab, hvor i begge bliver stærkere individer og dermed stærkere sammen. Skabe en fælles vision for jeres parforhold og afklare om vejene skal skilles.

Man er ofte opslugt af site eget perspektiv og kører en kamp om, hvem der har ret. Dette gør man fremfor at nå til en gensidig forståelse og værdsættelse af ens parforhold samt personen overfor en. Parterapi er derfor jeres gyldne mulighed for både at få forståelse og bevidsthed omkring jeres problemtema, men også jeres mulighed for at afvikle de negative mønstre så i kan blomstre i parforholdet.

Mette kalder den process fra konflikt til kontakt, i får herved gennem praktisk erfaring lært en ny måde at kommunikere med jeres partner på, som sikrer at i bliver hørt og anderkendt for det I siger til hinanden.

Parterapi i København med MPF uddannet psykotreapeut

Mette rosenvel er uddannet og har efteruddannelse i Imago parterapi samt EFT parterapi. De to retninger baserer sig på tilknytningsteori samt en systemisk tilgang til parterapi. Mette har over 10 års erfaring i egen praksis, hvorfor hun er mere end veludrustet til at hjælpe jer!

Similar Posts